keikutan ja tasapainoilen kulttuuri on muutosta

Tarja Halos-vihakampanja oli hyökkäys kristillistä valtiota kohti.

Populistien vihakampanjoita ja nettijahteja voi myös tarkastella hyökkäyksinä kristillistä valtiota kohtaan. Ainakin silloin kun kohteena on tasavallan presidentti.

Myös Puheenvuoro on ollut presidenttiin kohdistuvan virtuaalikivityksen areenana.

Muistaakseni Suomessa on valtionuskonto. Tämä on siis kristillinen valtio. Kun sen virallista arvojohtajaa pilkataan nimettömien tai nimellisten herjaryöppyjen kera vuodesta toiseen kuten tapahtui presidentin toisella valtakaudella niin hyökkäys on osoitettu kristillistä valtiota kohtaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Matti Jalagin

Silloin kun minä moitin tuota Mama Africaa mm. Suomen puolustuksen alasajosta, en kokenut toimivani vastoin Suomen etua vaan sen puolesta.

Ehkä moitteeni Halosen kautta kanavoitui toista valtiota vastaan ja siellä taitaa pääuskontona olla ortodoksisuus,

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Miten moitteesi Halosta vastaan voi kanavoitua toista valtiota vastaan????
Yksittäiset inhottavuudet ja niinkuin sinunkin NIMITTELYSI (Mama Africa) eivät sinänsä jos ei tietäisi vastaavien sakeutta olisi niin raskauttavia.
Oikeasti tästä voi syyttää Timo Soinia koska on populistisen liikkeen johtaja.
Heittäkää vaan maanne roskiin demokratiaa väärinkäyttäen. Historian tuomiota ette tule välttämään.

Matti Jalagin

Ei vältä muuten Tarja Halonenkaan sitä historian tuomiota. Ei vältä.

Pentti Juhani Järvinen

Kun tuo ns. "vihaan yllytys" lienee Suomen lain mukaan rikos, ainakin joissakin tapauksissa, termin käyttöä tulisi harkita. Suomessa, yleensä ottaen, hallitsee Jumalan, presidenttien ja hallitusten ohessa turhan suuri "esivallan kunnioitus." Ei se kuulu ns. "tasavaltalaiseen" järjestelmään. Lisäksi voi työsuorituksen perusteella epäillä, että tasavallalla ei ole toistaiseksi ollut yhtäkään presidenttiä, joka olisi ansainnut erityisen "kunnioituksen."

Tasavallan presidenttien tehtäviin kuuuluu mm. kansalaisten perusoikeuksien takaaminen. Siihen ei toistaiseksi ole Suomessa päästy. Sen sijaan presidenttien "oikeuksia," ml. kyseellisiä touhuja ja maineita on puolustettu kansalaisten perusoikeuksien kustannuksella. Erityisen törkeää touhu oli mestauskorpraali Kekkosen ja hänen Supoa johtaneen SS-miehensä alla ja aikana. Mutta sama on mahdollista tänäänkin, koska maassa ei ole Perustuslakioikeutta.

Jos sellainen olisi "tasavallassa," Halonen ei olisi seurauksitta voinut "päättää," että evp. demaripresidentin Koiviston pyynnöstä hän pitää salaisina asiat, joista hra Koivisto olisi tosi tasavallassa vastannut oikeudessa - ainakin kysymyksiin valan alla. Suomi on esimerkki tasavallan koko käsitteen ja periaatteiden halventamisesta. Tämä tilanne on presidenttien vastuualeella.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Asiallinen kritiikki on demokratiassa ja missä tahansa toimivassa yhteisökonglomeraatissa välttämätöntä. Nyt puhun nettikivityksestä, jossa asetetaan joku epäilyttävään valoon, nimitellään, väännellään nimiä, keksitään vähätteleviä tai inhotusta herättäviä haukkumamääreitä, verrataan koiriin ja käärmeisiin, sikoihin tai syöpäläisiin kaikkea tätä toistamiseen. Tähän kuuluu vielä kohteen pikkuvirheiden ja miksei isompienkin jatkuva esilläpito.
Tuolla toisaalla joku Tanskasesta provosoitunut henkilö on tonkinut esiin Tanskasen tyhmän hitlerpostauksen tiede(!?)palstalle. Ei ole saanut eikä tule saamaan demokraattisesti toimivissa ihmisissä aikaan halpahintaiseen ja rumaan houkutukseen lankeamista eli sitä että tästä lähtien noin viisi vuotta eteenpäin Tanskanen aina muistettaisiin mainita Hitlerviiksitanskasena.
Ikävä kyllä populistit ovat syyllistyneet demokratiavastaiseen toimintaan ja hyökänneet pientä kristillistä tasavaltaa vastaan.

Jouko Koskinen

Mannerheimin ja Kekkosen pilkkaaminen on siis hyvä teko:

1 - Koska he olivat miehiä

2 - Koska he ovat jo kuolleita

2 - Koska pilkka on asianomistajarikos

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Onko joku täällä puheenvuorossa pilkannut heitä? Halosta on viimeksi tuossa ylhäällä nimitelty.

Jouko Koskinen

Justiinsa; homo, neekeri, KGBagentti, ryssännuoleskelija . . . ovat haukkumasanoja vain jos ne kohdistetaan naiseen, kommunistiin tai demariin . . .

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #20

Niin onko noita käytetty täällä Puheenvuorosa. Onko ylipäätään missään nimitelty. (Esim elokuvan tekeminen ei ole nimittelyä.) Taidat nyt ampua väärään maaliin.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Mietitäänpäs nyt oikein Halosen Presidenttikausia ja katsotaan miten presidenttiys on hoidettu.

Halonen tunnetaan julkisuudessa suurena ihmisoikeuspresidenttinä, mutta hänen kaudellaan maamme on saanut enemmän ihmisoikeustuomioita EIT:ltä kuin kaikki muut Euroopan valtiot yhteensä.

Halosen kaudella maassamme oli ennennäkemätön talouskasvu, siitä huolimatta valtiomme velkaa ei lyhennetty juuri ollenkaan tämän historiallisen talouskasvun aikana. Josta pitkälle johtuu nykyiset talousongelmamme.

Entäpoä poliisin ja oikeuslaitoksen toiminta, Halosen ajalta muistuu mieleeni poliisien useiden kilojen laittomat heroiinikaupat, jotka siunattiin täysin oikeuslaitoksen puolelta. Halosen ajalta ovat myös peräisin Gustafssonin tapaus ja nyt uudelleen käsiteltäväksi menevä Auerin tapaus.

Halosen aikana maatamme on alettu myös myymään jatkuvasti lisääntyvällä tahdilla venäläisille, joka saattaa ajan kanssa aiheuttaa maallemme valtavia ongelmia.

Samalla historiamme suurimman talouskasvun aikana, olemme myyneet valtiomme omaisuutta ja varallisuutta ennenäkemättömään tahtiin. Useita valtion perustoimintojen kannalta tärkeitä yrityksiä on myyty, yrityksiä jotka isovanhempamme rakensivat turvaksemme.

Yhteenvetona voidaan todeta Halosen olleen maamme ehdottomasti surkein presidentti, katsotaan asiaa miltä kannalta tahansa ja se että jotkut eivät kykene katsomaan Halosen aikaa rehellisesti arvioiden, kertoo myös DDR tyylisestä laajamittaisesta kansalaisten aivopesusta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kaikissa noissa on ongelmia jotka ovat täysin presidentin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Tyypillistä tyhjää haukkumista.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Sokealle on turha sanoa, avaa silmäsi, samoin aivopestylle on turha sanoa, ajattele omilla aivoillsi.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No haukkuminen on sun taitolajisi. Kannattaisi kuitenkin miettiä ensin mikä on blogin aihe. Se ei olr Tarja Halosen maineen palautus vaan teidän haukkujien ylilyöntien luonteen määrittely.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #25

Mielestäni kirjoitukseni eivät ole haukkumista, vaan katson asioita hyvinkin reaaliselta näkökannalta ottaen todistettavat tosiasiat huomioon, kun taas mielestäni sinä katsot asiaa pelkkien tunteiden varassa, kuten naisilla on usein tapana, ohittaen kaikki tosiasiat mutu tuntumalla.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #26

En puhunutkaan sinusta. Olen aikaisemmin (jos olisit viitsinyt lukea kommenttiketjun läpi) sanonut että asialliset kriitikot ovat joutuneet samaa junaan kuin kristillisen valtion kaatajat. Varsinkin jos ovat viihtyneet samoissa kommenttiketjuissa yms.
Et voi kieltää että on ollut liikaa nimittelyä, huutelua, manausta, kiususta kaiken Haloseen liittyvän saattamista epäedulliseen valoon.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #26

Kertoohan se ettet käytä tunnistettavaa profiilikuvaa myös jotain siitä että miten paljon haluat ottaa vastuuta kristillisestä valtiosta.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #28

Et siis enää muuta keksinyt, kuin profiilikuvan puuttumisen, jonka vielä hienosti yhdistit vastuuseen kristillisestä valtiosta. Osasit siis hienosti yhdistää kaksi täysin toisiinsakuulumatonta asiaa ja vetää niistä itse kuvittelemat johtopäätökset. Ei voi kuin kumartaa tuollaiselle keittiöpsykologille, tuliko ajatus ihan omasta päästä?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #29

Kyllä ne liittyvät toisiinsa. sori ny vaan.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #30

Kuulehan nyt, on minua ammattini puolesta pyydetty esiintymään ihan televisioonkin, mutta olen kieltäytynyt, koska en ammatistani huolimatta ole julkisuuden kipeä narsisti. Samoin minun on paljon helpompi kävellä kadulla, kun ei ihan jokaikinen urpo ole kaveeraamassa tai haastamassa riitaa. Siksi en esiinny täälläkään omalla nimelläni.

Mutta että sen perusteella teet itse kuvittelemiasi johtopäätöksiä kristillisen valtion puolustamisen suhteen, on kyllä halpamaista ja myös pahemman luokan haukkumista, eli juuri sitä mistä itse syytät muita.

Mielestäni et muutenkaan ole itse pysynyt puhuttavassa asiassa, vaan yrittänyt ovelasti kääntää asian koskemaan minua, sen sijaan että edes yrittäisit kumota esittämiäni asioita Halosesta!

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #31

Voidaanhan me lopettaa keskustelu kun juuttuu eipäs juupas tasolle : )