keikutan ja tasapainoilen kulttuuri on muutosta

Kaikki blogit puheenaiheesta Lemmikit

Sano Nuppu vaan

Ajattelin esittäytyä, kun E on puhunu musta täällä Vapaavuorossa.

Mun oikee nimi on melkeen Nuppu, mut se on englanniks ja sen edessä on yhden kukan nimi, mut mä en sano minkä. Mut sano Nuppu vaan,  mä oon tavallinen suomalainen britti. Kumma juttu. Heti kun mä tulin uuteen himaan, niin mä söin kaikki kuivattujen ruusujen nuput. Siitä tulikin eka riita ja kamala sotku.

Mystinen Mirri.

Taas se Mirri oli runsaat kaksi viikkoa pois. Tänään kahdeksan aikaan aamulla huomasin Mirrin vakipaikallaan, saunan terassilla, sen näköisenä, että tässähän minä aina olen ollut, pitäs jo viimeinkin saada ruokaa. Siitä sitten ruoka-annos kuppiin ja Mirrin nenän alle.

Katselin työpöytäni takaa kun Mirri ruokailtuaan normaalin sivistyneen kissan tapaan tuli siihen terassin nurkalle, istuutui ja alkoi sukia viiksiään ja suupieliään.

Milla Magia nauraa päin naamaa

Milla Magia tuli meille, kun Millan emän oli koira tappanut. Siksi Milla oli vasta yhdeksän viikkoinen  ja aika rääpäle. Kohta selvisikin, että Millalla oli korvapunkkeja tuliaisina. Lääkekuuri auttoi ja Milla alkoi nauttia elämästään.

Milla muun muassa aamuisin hyppää sänkyyn ja alkaa imeä minun nännistä maitoa, vaikka eihän urokselta mitään tule. Ei tunnu neitiä haittaavan joka aamu sama homma.

Näkevätkö koirat kummituksia?

Overtoun

Netissä liikkuu materialia Overtounin sillasta, joka oli rakennettu vuonna 1895 Englannissa lähellä Milton kylää.

Kiiiiiiissa

Kissa tuli ja valloitti tuvan, mutta ei oikein ymmärrä miksi koirat työntävät kuonoaan ahteriin, siksi pitä sähistä ja hiukan tassulla huitoa. Ei paljoa kokoero huimaa pienokaista, luottaa tervään älyynsä, eli kynsiin, jotka ovatkin neulan tervävät.

Pentu on leikkisä ja siitä on vaikea napata kuvaa, koska tilanne josta haluaisi kuvan on jo valovuosia myöhässä, silloin kun kamera suostuu valottumaan. Parasta onkin vain nauttia katselemisesta ilman häiritsevää kameraa.

Julkaise syötteitä