keikutan ja tasapainoilen kulttuuri on muutosta

Kaikki blogit puheenaiheesta Anarkokapitalismi

Jättimäinen näkymätön sulka mestarin hatussa

Minulla on teesi että vähälle huomiolle jäänyt puoluejohtajan kahden rinnakkaisperheen ylläpito toimii jättimäisenä sulkana hatussa häneen suuntauneessa kultissa. Kansainvälistä äärioikeistoa ei niinkään yhdistä perinteinen oikeistolainen talouspolitiikka vaan perinteinen kaksinaismoralismiin pohjautuva valtajärjestelmä jonka kulmakivenä toimii tabut. Päällikkömiesten moniaviosuudesta tai mahdollisesta perheväkivallasta ei sovi puhua mutta sen tapahtuminen on tärkeää siinä kun sukupuolihierarkioita ylläpidetään.

MAAILMA NYT, SUOMI NYT.

Unohtamatta viljelyn aloittamista, pyörän keksimistä, tai Kehruu-Jennyä, on maailma juuri nyt historiansa nopeimmassa ja mullistavimmassa muutoksessa.

Totuus uusliberalismista

Uusliberalismi hämmentää ihmisiä käsitteenä. Syitä tähän on useita. Aloitetaan kuitenkin siitä, mitä se ensisijaisesti on ja jatketaan sitten siihen, miksi se vaikuttaa toisaalta olevan jotain täysin itsensä kanssa ristiriitaista. Sille on hyvä syy.

Jotta asia voidaan ymmärtää, tarvitaan ensin pari käsitettä. Ensin on ymmärrettävä, että valtio on itseasiassa pakotuskoneisto. Tämän käsittäminen on keskeistä. Valtion pakotuskoneistoa käytetään aina jotakin ryhmää vastaan jonkin toisen ryhmän toimesta.

Lampaiden vallankumous

Lampaat elelivät suuressa laumassa, paimen, V Altio, keritsi lampaat aina kesän tullen. Kesän lauma vietti suurella laitumella, syksyä kohden villa alkoi kasvaa, samalla kun ilma kylmeni. Susilauma asusteli samalla tontilla. Kerran viikkoon sudet söivät yhden vanhan lampaan, joskus joutui vuonakin suden suuhun. Paimen ammuskeli susia joten niiden määrä pysyi kurissa. Lammas viikkoon. Tahti oli siedettävä, joskin kiusallinen hävikki.

Julkaise syötteitä