keikutan ja tasapainoilen kulttuuri on muutosta

Kaikki blogit puheenaiheesta Vihreä

Sinisten kuolinpesän suurin realisoitava hyödyke

Yhdestä asiasta persujen on syytäkin olla katkera. Sinisten puoluenimi taisi olla aikamoinen kaappaus oikeistoblokin sisällä. Puolueiden värithän ovat usein otettu lipusta kuten esim Usassa. Euroopassa punainen väri väri on varattu vasemmistolle ja mielletään köyhempien järjestäytymistä kuvaavaksi. Niinpä Torypuolue otti vapaana olevan sinisen jota sen jälkeen on muuallakin alettu pitämään oikeiston värinä. Melko kova kaappaus Terhon ja J.Niinistön enklaavilta saada nimi siniset muille nouseville oikeistopuolueille käyttökelvottamaksi pari vuosikymmentä eteenpäin.

Vihreät rynnii

Vihreät menestyy Touko Aallon kaudella, kuten oli odotettavissa ja kuten ennustin.

Vihreät ei ole enää sellainen räksyttävä populistinen oppositiopuolue, mitä se oli Niinistön kaudella, eikä myöskään enää sellainen vihreiden arvojen idealistinen ja utopistinen puolustaja mitä se oli ennen Niinistön puheenjohtajakautta.

Elastaani on luonnonkuitu!(?)

Tässä taannoin, jälleen kerran, katselin aamu-TV:n lähetystä. Lähetyksessä haastateltiin eläkeikäistä yrittäjää joka katutason liikkeessään myi sitä sun tätä. Yksi asia joka jutussa otti korviini oli se, että kauppias mainosti myymiään "villahousuja" siten, että ne ovat pelkkää luonnonkuitua: Villaa ja elastaania!

70% oli villaa noissa housuissa, ja loput elastaania. No onhan elastasiini toki tottakai luonnonkuitu -luonnosta sitä saadaan. Elastasiiniähän valmistetaan sekoittamalla luonnosta löytyvää öljyä veteen. 

Guggenheim, uusintakierros

Kokoomus ja Vihreät lähtivät guggenheim bandwagoniin toisella kierroksella.

Julkaise syötteitä