keikutan ja tasapainoilen kulttuuri on muutosta

Kynän kanssa mielenosoituksessa

  • Etualan sinisiin pusakoihin ja mustiin pipoihin sommustautuneet miehet ja naiset ovat Tapanilan Erän ohjaajia.
    Etualan sinisiin pusakoihin ja mustiin pipoihin sommustautuneet miehet ja naiset ovat Tapanilan Erän ohjaajia.

                         Kun tapani mukaan piirtelen ollessani julkisilla ja puolijulkisilla paikoilla pohdin usein myös niitä eettismoraalisia seikkoja jotka liittyvät piirtämiseen. On epäkohteliasta tarkkailla ihmisiä ainakin jos tarkkailun alla oleva henkilö kokee sen epämiellyttäväksi. Kuitenkin me enemmän tai vähemmän avoimesti rekisteröimme toisiamme sosiaalisissa tilanteissa.

                         Oheinen piirros 14.2 järjestetystä kansanjuhlasta keskittyykin kokonaistilanteeseen enemmän kuin eri yksilöiden tapaan olla maailmassa. Sellaisissa piirroksissa ei ole mielestäni mitään arveluttavaa eikä tarvitse miettiä omia motiiveja. Piirtäminen on tapa aistia yhdessä olon hetkeä.

                          Tapanilan Erä on siis Koillis-Helsinkiläinen urheiluseura joka on saanut uhkailuja ja häirintää osakseen koska siellä järjestetään karatetunteja joihin turvapaikan hakijat voivat osallistua. Taisi olla huono kohde "maahanmuuttokriitikoille" tämä Tapanilan Erä. 14.2 kansanjuhlat olivat pullollaan väkeä ja hyvää tunnelmaa. Paikka oli liukas mäentöyräs kahden liikuntapaikan välissä. Taisi kirjastokin olla samassa rakennuksessa. Ihmiset puolustivat rakkaita paikkojaan.

                          

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän peevee912 kuva
Eeva Vallius

Mitä tarkoitat kun toteat, että "Taisi olla huono kohde "maahanmuuttokriitikoille" tämä Tapanilan Erä" ?
Oliko hän paikalla ja tapahtuiko jotain?

Parasta, mitä tehdä voi, on järjestää kulttuurista toimintaa, johon voivat osallistua kaikki.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

12 "maahanmuuttokriitikkoa" oli aikaisemmin huudelleet urheiluseuran ulkopuolella esim siellä käyville lapsille koska Tapanilan Erä ottaa turvapaikanhakijoita ryhmiinsä. Tämä kansanjuhla järjestettiin solidaarisuusmanifestaatioksi tälle urheiluseuralle.
Kohde oli siis huono koska urheiluseura on kovin arvostettu todella laajoissa kansalaispiireissä Tapanilassa ja muualla Koillis-Helsingissä.

Puheenaiheeseen liittyvää